Vappen...grillning:)

Tja! Idag ska vi åka till våra kusiner och grilla mm. Min pappas brors nya "kvinnkompis" syster eller nåt sånt kommer också dit och presenterar sejj. Det e lite trist att int Thea e där  men dom har har en trampolin, (hoppas de har tagit fram den) så de blir endå int helt dödstråkit...vi ska dit 6-tiden så ja håller redan på att laga mejj klar...annars var skoldagen helt super!!! Första timmen hade vi slöjd(ja borrade hål i min knagg och limmade fast själva"plupparna") Efter det var det talangjakt, ja tycker den bästa vann, det var en flicka på fyran sm själv hade skrivit en sång och sjög den...vår vikarie hade sakt att vi skulle få sprejja hårfärg, vappenfärger,som jag kallar det på rasten men när vi väl hade börjat färga varandras hår och sånas hår som ville det, kom en lärare och tog alla sprejjflaskor, ckså de tomma och gick med dom hela rasten...hon glodde ennu till på köpet på oss så att vi inte skulle ha en till flaska i fickan...de var nog några som lykades gömma sina...go Issiegirl!!!(issiegirl.blogg.se)
Så nu ska ja alltså klä på mejj kläderna som jag ska ha på mejj o titta å TV!!! Chao!
Ps. Ingen bild den här gången...

Hattdag

Hej! Ursäkta att ja int satt ett inlägg tidigare men nu bloggar jag i allafall o de e ju huvudsaken...no jaa, imoron i skolan är det hattdag. Jag har en cowboy-hatt som e pink o ja hade den förra året också. Då e de också talangjakts-finalen...mina grannar e finskspråkiga(helt och hållet) o har ledigt imoron...vi har lov först på tisdag. Ja tycker de e orättvist!! Roligt ändå att vi int har treningar imoron o så ska vi åka till våra kusiner för att grilla med kompisar...ja försöker nu hitta en bild från google som liknar min hatt. Ja hittar nämligen inte min kamera(orkar int söka)...
den e lite som den här men lite mer glänsande och "modernare"(hehehh) Chao!!!!!!!!!!

Come on!!!

Påriktit come on!! Kom med i bloggtävlinen! De e bara 6 som anmält sejj ännu...COME ON!!!!!!!!!!!!
Ni kan anmäla er i det här inläggets kommentarer också!! LOVE YA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAVGUUDAR DEN HÄR BILDEN, KOPSA GÄRNA, SÅ JA VET HU MÅNGA TYYPER KOLLAR DEN HÄR BLOGGEN(MAN KAN JU KOLLA I STATISTIKEN OCKSÅ MEN MEN..)

En annorlunda dag

Hej! Nu har jag så mycket tid att jag hinner skriva ett inlägg om dagen...ja skulle ju åka till treningar men det blev lite förändringar, vi kom till hallen och där var bara 2 av våra kompisar...sen när vi bytt om till innetossor och började kasta lite meddelade hon att det inte skulle komma någon tränare. Vi kastade till slut och så fick erins mamma en idee, o då var vi redan på väg till drumsöstrand föratt klätra i den stoora klätterställningen och äta glass...vi lagade oss klara och när vi var klara kastade vi Karin till "isoomena" o så förde erins mamma mejj hem.
När ja kom hem tittade ja på en film(alone home2, rekomenderar..)o så for jag ut en stund...nu har jag just kommit in och jag ska ännu steka plettar,hörs...
bilden e int tagen själv men namm...

Hallo!

Hej! Sittr nu i pyjamas i soffan och bloggar, tänkte just att ja borde gå och byta kläder inför akademitreningarna idag...ja tänkte också fa ut o snurra lite på hularingen före allt föratt lite slappna av...ja lärde mejj ett "trick" av min kompis i skolan, man sätter hulan att snurra så att den kmr tillbaks o så hoppar man över den när den kmr tillbaks...här e en bild som ja tog för några dagar sen..

En dröm

Jag är med i en fototävling hos issiegirl.blogg.se och temat är "en dröm" så här e mitt bidrag till tävlingen!!
ja valde den här bilden föratt det är som en dröm...den e tagen i barcelona när ja var där på semester. Tänk att bara få flyta och njuta i det varma vattnet...tack issiegirl att du ännu tar imot bidrag fast tävlingen inte pågår så länge mera...love u issiegirl!

Måst gå!!

Hej, de blir ett snabbt inlägg nu för vi ska åka och titta på en dam-match(istället för treningar)Va just ute med min granne och kom in...UUPS!!! titta just på klockan och ja blev helt skrämd att den va sååå mycket att ja måst gååå...hörs, love ya!!
ps. lagar in bilder sen..

Urkk o argg!!!!

Alltså ja tycker de e helt stört att människor skräpar: näsdukar, muggar, tobakstumppar, hundskit, tidningar, tomma godispåsar och alltmöjligt annat...säg vad du tycker i kommentarerna o skräpa int!!! Va e de för nytta med det??!!
Här e en bild som jag tagit...
Dagens tips: Skräpa inte!!!(%#"#@=+

Namm..

Ja och pappa köpte en ny tuggummi i butiken...de e Jenkki o den e i "ny form"...de e i plattor, som hubbabubba och de smakar aasgott!!! Har just en i munnen o ja spricker snart av den goda smaken!
Här e några bilder som ja tog igår:
Dagens tips: Smaka!!!
Hörs//Iza:)

Bilderna ja lova

Här e bilderna om byxorna som ja lova att ja sku sätta in;

Onödigt inlägg...

Ja e sååå ledsen att ja int kan sätta in bilderna av de där byxorna...min dator har nåt fel men den funkar kanske senare på kvällen eller imoron..(e nu på min mammas dator)
Hade inget annat men ja försöker sätta in bilderna idag...


Nya byxor

Hej! kom just från shoppingcenteret och resultatet är 2 par byxor från pieces och ett bra humör. Jag e ganka nöjd föratt de var i fina färger och de passar bra, orange och beige. Sätter in någr bilder helt snart, måst byta dator, den här funkar int...hörs, om några minuter(hehehh)


Vår

Hej alla söttizzar!!! Nu har ja hitta min kameras laddare så ja var ute o tog lite bilder för en stund sen. Nu kan jag sätta några bilder av våren...idag kanske ja int hinner blogga så mycket eftersom efter matchen åker vi till våra kusiner och när vi kommer hem går jag och mamma till shoppingcentret och köper byxor samt annat roligt...här e bilderna, hörs...
hörs//Isa...

Shopping med en kompis, underbart

God kväll allesammans!!!(hehehh) Ja och min familj har just ätit tortilla till middag och nu sitter ja i soffan och bloggar. Det e ovanligt tyst fö mamma o pappa e i de nya huset o remppar...kom just också hem från min kompis. Först cyklade hon till vårt nya husföratt de hur det ser ut inne..sen gick vi till simhallen, efter ett dopp i det blå(basengen) gick vi till köpcentret och åt och så gick vi runt i butiker. Vi var i Lindex kanske 1 timme föratt vi gjorde så att den ena väntade i provrummet medan den andra letade kläder att prova...de var jätte roligt en stund och så när vi blev trötta gick vi in till chao cafe och åt glass. Mitt i den sköna stunden fick min kompis ett samtal och så var vi redan på väg till frissan föratt titta på min kompis mamma som var och lagade en panlugg...nu ser hon jätte snygg ut...nå, vi gick sedan till Anttila och gjorde ingenting, åt våra glassar klart..nu gick vi till Suomalainen Kirjakauppa och köpte varsin burk gatukritor. Efter en lång stund i Shoppingcentret skjutsade min kompis mejj till dem på pakethållaren. När vi kom till dem lackade hon mina naglar och så gick vi ut och ritade med de där kritorna. Sen kom min mamma och pappa och hämtade mejj. Nu har jag sett henne mycket och vi kommer att ses mera nu när jag flyttar dit var hon bor...vi hade treningar igår(på fredag), idag e de lördag o vi var tillsammans, imoron e de match (berättar mera i slutet av inlägget)och på måndag e de treningar igen. Så 4 dagar i streck och ingen e trött på den andra ennu. Ja, imoron e de alltså match mot Bk46, karisborna, ggrrr...de e sååå störande!!! Om manint talar om ett lag som heter sparta, de sa en gång; ME VOITETAAN!!HÄ!=VI VINNER, HA!!...no jaa, de e den sista matchen av sesongeno vi strider om platsen av 4 bästa i finlandmästerskapet och om vi förlorar, är vi bland de 4 sämsta lagen i finlandmäs...osv...Men nu ska ja titta på Jäägaala(isgaalan) o så ska ja meditera för morgondagens match:))
Ps. Det e ännu bara 2 som e med i min bloggtävling så COME ON!!!(SORI ISSIEG. OM JA STAL DINA REPLIKER)
Hörs// Isa<33
känner mejj så här för morgondagens match...love U<33

BLOGGTÄVLING!!!!

Nu e de dags för en bloggtävling!!! Vinnaren bestämmer jag beroende på hur aktiv den e och på själva bloggen...
Ni behöver bara bara skriva JAG E MED! O så e ni med i min bloggtävling...vinnaren får ett eget inlägg i min blogg och så får den ju ära och mycket läsare!!! VAR MED!!!!!!!!!!
LOVE YA ALL<33

Kom just från treningarna

Aahh...kom just från treningar o e jätte lessen att int blogga på eftermiddan. Men nu e ja här! Tittar på The Voice Of Finland o de hände en lite nolig sak...Loreen kom o sjunga dit och när hon sluta fick hon int så många aploder...lite noloo!!! No jaa, ja hejar på sverige i Eurovisionerna för att de e vårt kära grann land:)) ål"Love U all!!!
Men vi hade kiva trening...Först spela vi ett spel som heter "stolpen"...de e två lag...man ska passa och sen så ska man göra "mål" med att röra med bollen i en av motstondrens mål-stolpar"...testa...här e en bild av The voice of finland och så kommer dagens tips...hörs...Bye, bye<333
DAGENS TIPS: SPELA "STOLPEN"
PS. OM NI UNDRA SÅ SPELAR JA HANDBOLL...

Torsdag kl. 7.00

God morgon! Ja har just vaknat och ja e ensam hemma med min storebror när mamma e i Vasa och pappa i Jyväskylä...både mamma och pappa kommer hem på kvällen och då e hela familjen tillsammans igen....måst gå laga morgonmål(hehehh)och sen gå till skolan...de e igentligen svårare än man tror att laga sig klar på morgonen själv och feelisen e helt för tyst och dyster. Kanske föratt ingen kokar kaffe, ingen fönar håret, och ingen går i duschen i nedre wc:n:( Jag blev lite ledsen när jag vaknade och ingen var hemma(utom min bror som alltid har dörren fast och sover ända till 8 när han börjar 10...TRÅKIGT!!! Ja kan int förstå hur vuxna singlar kan klara sig ensam i en helt tom bostad utan någon...om ja e singel när ja e stor kanske ja skaffar en bostad där både jag och några kompisar bor, tillsammans...nå jaa,  nu ska ja krya på mejj, äta och gå till skolan, snart, klockan e ju bara typ 7...Ja tänkte att till varje inlägg som blir utan tema som tex. det här inlägget så sätter ja en smiley som beskriver mina känslor just då...tycker ni det låter bra? Kommentera gärna!!!Love ya!!!<333
just nu känner jag mejj så här...eller....vet int,  e alla av de här...

Holabaloo!!!(??)

Hejjsansvejjsan! Hade ida en helt okej dag...cyklade ti skolan, cyklade hem efter o nu har ja då var hemma efter de ...e nu me i en bloggtävling o de e helt toppen...i "honjennifer.blogg.se"gå snälla o titta fö den bloggen e helt aas cool...nån som spelar handboll? Ja spelar o ja har int tänkt att sluta de på länge, ja älskar de...men va hör de ti den hä bloggen...va tycker ni ja ska skriva om i bloggen och kan ni tipsa om nå bloggtävlingar om nån e på gång...
Måst gå nu men vi hörs, <333
hörs söötizzar!!<33

Summer again...almost...

Hejjsvejjs! Laga just mattaläxan klar men ja har ennu ett kapitel att läsa i hissan...stön och pust!! Ja åt just men före de hade ja vari jätte trött och sovit på soffan en timme(??) Kanske de beror på att ja igår va uppe länge nä ja titta på fotbollsmatchen Bayern Munchen(?) mot Real Madrid...Hejjar på Real M. men dom förlora...buhuu:(
Mamma e borta igen nu men hon kommer tillbaka imoron. Nu försöker ja undervika en stark lukt av nyklippt gräs föratt pappa öppna dörren ti vår hund...OOHH va ja blir snurrig men man får en somrig känsla av det, av det börja ja tänka på sommarlov..En störande sak finns de i sommaren, myggor men annars, Sol och varmt, o glass!
titta va söötizzzz<33

Mange...

Gå o kolla den hä videon;
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=d-j_Foia8oQ
den e jätte bra! (kommentera om ni kommer ti fel ställe men musikvideon börjar MANGE...
LYSSNA, LYSSNA, LYSSNA!!!!!
//Isa<33
här e en bild av han som sjunger...

Onsda igen...vilken pyjamas?

Japp, nu har det igen gått en vecka...ja vakna just men ja känner mejj ganska pigg igentligen, för första gången:)
Ja åt en banan så kanske de e därför ja e så pigg,kanske man borde börja äta bananer till morgonmål...vi får se men ja vakna som sakt just o ska sticka ti skolan snart...vilken pyjamas e snyggast? Välj 1, 2, 3 eller 4...hörs...
1.                   2.               3.            4.

Sirkus-alfabet?

Hej! Har ni ätit "sirkusaakkoset" så som man säger här i finland...de e malacos o dom e helt aas gooda...så som det sägs, löser int problem men smakar gott...men idag har ja då varit i skolan, kören och såklart kommit hem..nu tittar jag på ett finskt program, tyylivarkaat så fritt översatt blir stiltjuvar(??) De e non som vill förnya tex. vardagsrummet o så kommer en typ o går och "tjuvar"eller härmar en stil i hemmet av nåt snyggt hem...här e en bild av de där godisarna och av de där programmet...love u all!!<33
här e lite finska också så ni får lära er lite...o här e de dä programme..

Färger...på fingrarna, menar på naglarna:)

Här e några bilder av färggranna, roliga och snygga nagellackar...

Skol-buss?

Hej! Jag har en fråga...åker du med skolbuss till skolan? Med vad åker du till skolan med igentligen? Berätta i kommentarerna, för här i finland har vi int en sån dän gul skolbuss som kommer och hämtar en typ vid dörren..här e några bilder..
vilken använder du?

Hej!

Har int vari sjuk på eeevigheeeter!!! De en bra sak men nångång e de ju kiva att vara sjuk, ja vet att ni tycker att de e helt piips åsikt men då får man sova o vara ensam...fast man kanske har huvudvärk...vi ska snart äta lunch o ja vill titta på de här programme, pair of kings...de e ett super program där tex Michel Musso e en kung...ja fattar ändå int hu dom dä kan va bröder (i serien) fö att den dä ena, "brady" e "ljushyad" och "boomer" e "mörkhyad o dom e helt olika...här e en bild...hörs...
hon som e i mitten heter mikayla i serien...

Mmmm...

Nu har jag och farmor bakat havreflarn och vi ska snart sätta in de i ugnen...recptet e jätte lätt för att man bara ska sätta dit 75g margarin eller smör, 1 ägg, 2,5 dl havregryn, 1msk vetemjöl, 1tsk bakpulver och 1, 1/4 socker...sen sätter man de i ugnen ca. 6 min i 225 grader...de ska bli jätte gott och idag kommer min mamma och pappa hem...hörs//love u<33
eller hur?

veckoslut..

Nu e de veckoslut...ja sitter nu i soffan och har det skönt...ni som bor i sverige kanske är helt i skogen efter det här inlägget för att ni int försår alls vad jag talar om..(tex kanaler, ord och allt möjligt annat)...har ni sett på suomitytöt newyorkissa? Det e de där 4 flickorna som bor i NYC. Nu tittar jag på den episoden när Alexandras mamma kommer på besök och när de åker till IKEA föratt köpa möbler där Alexandras mamma vill köpa nästan allt..dvs. Hennes mamma och hon byter roller, ni vet när man e barn och man vill ha allt från butiken...roligt va??
HEHEHH!!:) Här e en bild av de här flickorna;
hon som visar "peace" märket e Alexandra...

Bananer, bananer, bananer

Hej! Bananer e jätte goda! Ja satt nu ett inlägg om de hä fö att ja hitta en rolig bild på ett bananskal...o fö att bloggen heter bananbloggen...ja vet, de e ett lite barnslit namn men de e lekfullt...nu har min farmor ändå kommit och vi kommer o ha roligt...måst gå..hejsvejjs, ha de bra<333
tack issiegirl fö den hä bilden o sori att                                                                                                                                                                                                                                ja int fråga om lov att få kopiera den hä bilden...gå o kolla issiegirl.blogg.se...

Vilka solglasögon?

Vilka solglasögon tycker du är snyggast? Skriv ditt svar i kommentarerna
Ps. Jag besöker din blogg om du kommenterar<33
Sej din åsikt<3
a.
b.
c.

Dagens outfit..

Hej! Ett inlägg om mode tycker jag passar bra nu när ja har den här designen..här är dagens outfit, enjoy!
ja har själv en likadan skjorta som hon på bilden och ja tycker den e jätte snygg!

Hejsvejjs!

Nu har ja just vaknat och nu sitter ja i soffan och bloggar..idag kommer(som sagt) min farmor till oss när min mamma och pappa åker till en fest. Ja sitter ännu i pyjamas men ja ska snart gå och byta om. Igår var ja ju på ett disco och ja hade jätte roligt! Först var det några live-band som spelade o sen var det bara att dansa...ja spenderade 1,50e på hela discot. Ja var hos Nicole och Marielle igår före discot(hon som skriver twinstars.blogg.se) och Nicole fick nästan klar min header, den e supercool!!! Väntar såå att den blir klar..Hörs...Love U all!!!
här e en bild av en banan"knippa" för att jag igentligen fick min inspiration från den...hehehh...ja vet, ni tycker att ja e helt konsti men ja hade inget annat namn att ge till bloggen och ja tycker det låter roligt...

God morgon!

Gäsppp...ska snart gå till skolan. Först har vi BiGe, efter det är det lunch, och så har vi matta o gymppa...hedan efter far jag till bloggarna av twinstars.blogg.se(gå och kolla) för att göra mejj klar till discot som hon bjöd mejj till...det där om att bjuda står i nåt inlägg före men jag kan förklara en gång till...Det e musikinstitutes disco och alla som är i musikinstitutet får bjuda en(1) kompis med dit...så jag far med henne...tittar på Wizards of waverly place...allt e bra. Måst nu förbereda mejj ti skolan så att ja int blir sen...tipsar om att gå och se mina kompisars bloggar; issiegirl.blogg.se och lillaB.blogg.se...
Hörs..<33

Flygresor...

Nu ska jag inte själv flyga men jag vill sätta in några bilder på det när jag flög från barcelona. Då tog jag lite bilder och jag tycker dem blev ganska lyckade...hade inget annat att skriva om...


ja satt vid vingen så den var lite i vägen...nog blev det ändå ganska snyggt...

Ska titta på TV...

Nu har jag varit och springa och jag e helt sjukt trött...ja ska titta på ett program och efter några såna lika bra ska jag gå och välja kläder till discot imorgon, det blir säkert samma som på skol-discot och ja e glad i dem...de e från cubus och jag älskar dem! Det e alltså ett par ljusröda minishorts och e en mintgrön t-skjorta med en knut nere...
Oj, programmet börjar, måste gå! Sköt om er<333

sori, det går int ens att kopiera bilder från netet...

Tråååkigt!!

Urkk! va de e trååkigt! De ända som e intressant är de här bloggandet...pappa e int ännu heller hemma så har int rikit nån att tala me...åker typ ti ett disco imoron fast ja har treningar men de e ett disco som just jag kanske slipper en gång i hela mitt liv till...fö att nån som e i den föreningen som ordnar de måst bjuda nån kompis me dit o den får bara bjuda en kompis...vet int ännu heller hur ja ska komma dit...en kompis från pararell-klassen bjöd mejj eller igentligen bjöd ja mejj själv men de e hon som bloggar twinstars.blogg.se , gå gärna och kolla! Orkar int mera blogga men ja har en anlädning; ja har brott(fräscht), ja ska ut och springa och ja ska säkert ut och spela handboll på gården med min granne...sköt om er<33




Nya serier!

Nu tänke ja göra ett inlägg om nya serier...tex. disneychannels serier: Jessie, Labrats, Prankstar, ant-farm och alla nya episoder av tex. Good luck charlie, Wizards of waverly place och Shake it up...älskar såååå mycke disneychannels serier men pappa har hota att ta bort hela disneychannel...sååå dumt!! no, ja får nu bara leva med det...bloggar senare...hejsvejs då!<33

försökte få en bild men det gick int...sorry:(

AngryBirds- limonad

Ja smaka en da på AngryBirds- limonaden o det var jätte gott...(jummy) Ja drack smaken som hette Tropic...de va jätte gott, o ja sku  gjärna villa dricka de en gång till. I<3 it!!!
Här e en bild:
nami, nami!!!

Ett bra program<3

Hejsvejjs!!!
Sitter nu i soffan o tittar på tv(kmr inget)...snart kommer pappa från joensuu eller var de nu va där han va...?
Hej, titta de kmr Frendit...!! Har ni sett på de, Friends där de e typ 5 kompisar som försöker hålla ihop...sätter in en bild på de...då kommer ni säkert på de...Hittar nu int på nåt att skriva om men sku bara säga att ja har ett enkku"prov" imoron....här e bilden ti er sötizzar<33
Enjoy;)
ovanför: logon
under: bild på huvudpersonerna; Shandler, Peobhy(felskrivet), Monica, Rachel, Ross o den som e längst ti höger, mins int namnet...kommentera om ni mins...bye

Very good computer...

Ja e jätte lycklig att ja har en egen dator. Ja får vara där när ja vill o min bror stör int mejj me att säga att de e hans tur...int fö att han också har en dator...en stor en...min dator e en laptop som e vit, den e en vaio-sony, ja vet låter int så vanligt men den e ändå bra o modern<3 Måst gå äta middag, de e hemgjorda hamburgare...vänta, måst ännu berätta en sak: Min mamma e i Rovaniemi o min pappa e i Joensuu så ja e friiiiiiiiiiiii.....bye, bye!
den ser ut så här, den e bara lite mindre...;)

fina naglar, fina bilder, allt bra!

No jaa, ja har int ännu heller hitta min kameras laddare...de e sååå störande fö ja har jätte mycke att visa...nu berättar ja ändå min sak. Ja måla mina naglar igår o ja blev jätte nöjd! Först måla ja silver färgad nagellack o så to ja en vit smalpensel o måla ett PEACE-märke, ett HJÄRTA, ränder och så försökte ja laga "FRANSK MANIKYR"...
På andra handen skrev ja bara PEACE föratt ja int kunde rita nåt fint me högerhand...(ja e vänsterhänt)
Ja sätter in nån fin bild som ja laddat tidigare ner på datorn, ja tar typ en bild som ja har tagi i Barcelona där ja va efter julen....Hörs....
Ps. Bilderna hör no int ti texten men ja tycker att dom e niceiga....

7.35 Onsdag, rösta gärna

Hallo! Klockan e nu 7.35 (lite före) o ja ska snart starta ti skolan. Ja kan int hitta den dä laddaren ti kameran så ja kan bara int sätta in bilder nu..nu har ja ändå tänkt sätta in några bilder på hjärtan o så får ni rösta på den som ni tycker e bäst...de e tagna då när min kamera ännu "levde" så  där har ni svar på en fråga.
Här kommer de:

Tik tak...

Oj va klockan går...den e redan kvart i 10...ska snart gå o sova men orkar ännu hålla ögonen öppna 10 minuter. Ja funderar på att sätta typ tändstickor, tandpetare eller någo i facce fö att få ögonen att hållas uppe 10 minuter till efter de här om de behövs...Ja försökte besöka en helt jätte bra blogg, lillaB.blogg.se men man måst ha nåt användarnamn och lösenord för att komma in....kommentera om ni vet...bloggar senare men ja måst få min hund att sluta gräva i soffan eller så blir ja galen:))Hörs, kram<3
Ps. Valde den hä metro-bilden fö att ja tycker att de liksom bildar "tiden"(ingen fattar, hehehh)

Framme!

Tja!
E nu framme hos fammo(så kallad Mummi på finska)...De har fått en ny TV..den e jätte stor o så har dom satt den gamla(också stor)TV:n till gästrummet. Det är en Samsung, tror jag(orkar int gå o titta)men den e alltså jätte stor.
Vi ska bara vara här nu på dagen föratt äta Påsklunch men Fammo kommer till oss som "barnvakt" nästa sönda när mina föräldrar åker på en släktings 50 års fest till vår stuga och eftersom den e såå långt borta så blir de dit över natten och kommer nästa dag hem..de talar just om de här i vardagsrummet hör ja...men nu ska ja gå o titta på andra bloggar, får se från kommentarerna o bara välja random av alla...hörs, Isa<3

Till fammo imorgon!

Tjenare!
Jag ville bara berätta hur roligt det är och vad man kan göra hos sin fammo och faffa. Man kan vara på datorn och blogga, njuta av god mat, tala med fammo eller titta på tv...om de int har en tv eller dator kan man fast ta garnnystan i handen och börja sticka eller så drar man faffa i ärmen och börjar spela ett bredspel...allt kan man hitta på hos farmor...nu ska jag nog gå och sova eller så somnar ja hit på soffan
Sköt om er!

En skön bastukväll

Nu har ja varit i bastun och nu sitter ja i soffan och tittar på en bra film. Det blev ingen manikyr och pedikyr men det gör inget..de e ändå skönt. Vi har ätit kex och druckit cokis...imoron far vi till min farmor och farfar för att äta påsklunch. Det kommer att bli gott och på samma gång få vi ta paus från målandet i det nya huset. Idag vaknade jag klockan 9 så far snart och sova eftersom att är så trött och det vet ni ju säkert om ni har läst på andra inlägg i min blogg...jag har varit jätte trött på sistone..vet inte värför, kanske inte har sovit tillräkligt.
Nu vill jag titta på filmen, bloggar imoron, före avfärden eller hus farmor...
Hörs// Isa
Bilden e tagen från Barcelona men behövde en bild av en cocacola, och den blev fel åt håll, sorry!

Beklagar att ja beklagat

Nu blev teman fin igen...no problem:)
(hehehh, lite onödigt inlägg)

Magen full...

Ahh..nu är ja mätt, trött(surprice), lycklig och glad...de e såå skönt att sätta sejj ner, blogga och bara njuta av livet.
Dagens planer: Blogga klart, titta på tv, gå och springa(eftersom jag inte har träningar på påsklovet)och till sist gå till bastun, äta kvällssnacks och göra manikyr och pedikyr och förståss gå och sova...ja vet att det låter jobbigt men det är jätte skönt när mamma gör pedikyren och lagar fram kvällsnacksen samt sätter på bastun...Ja hittar int på någo att skriva om mera men måst bara beklaga att den dä teman e helt skit...den blir hela tiden kontig beroende på vilken tema ja sätter...bloggar senare// Isa<3

Nytt recept<3

Tja!
Ja tänkte att sätta in ett jätte gott recept, bärkvarg!
DU BEHÖVER:
En stor skål
En stor släv
Olika bär
Vispgrädde
Köpt kvarg, smaksatt eller naturellt, du får bestämma själv..
Socker
En elvisp
GÖR SÅ HÄR:
Häll tex. 2 dl grädde +lite socker(eller mera) i skålen, vispa det till riktigt tjockt och efter det kan du sätta kvargen in och blanda. Sedan kan du vsätta bären in. Blanda så att alla bär är täckta med kvarg. Sätt en stund i kylskåpet, ät och njut!
Bloggar senare..

VÄNTA..

JA MOKA LITE ME DEN DÄ TEMAN MEN JA BYTER DEN NU SÅ TRO INT ATT JA HAR DÅLI SMAK...
PS. SORRY AGAIN!!

Tjenare!

Hej! Nu e vi igen påväg till det nya huset och ska fortsätta måla...ja ska måla min blåa vägg klar och sen kanske ännu hinner ja måla de två beiga väggarna. Ida ska vi int sätta papper under stegen(hehehh, kolla på rubriken: Huhh,??tror ja..)men vi far snart så ja måst hjälpa pappa att bära saker till bilen...
Kram, Isa
Ps. Ja har ännu heller int hitta min kameras laddare så SORRY:(

Tja!

Nu e gästerna på väg hem..klockan e 21.45 o ja e int als trött,noot!! Alltså ja dör snart! Ja har huvudvärk, ja e törstig, ja e trött o ja har ont i magen...Ausch, mitt huvve..Ahh min mage...Mmm ja tårkar ihjäl snart...Ajj!!
Störande!!!!! Ja kan int stå ut me de här mera...Nu tänker ja dricka typ cocacola som blev kvar, fa på wc och ta en tablett...ja tar nog int en tablett fö att ja int e en "tablett typ" men ja försöker bota så många fel som möjligt, hej! Kanske ja far o sova sen så kanske kan bota huvudvärke...bra ide!
No jaa..va bryr ni er om de? :)
Bloggar imoron så "skrivs" sen! (hehe)

Snart kommer de:)

Tja!
Sitter nu o bloggar o väntar  att våra gäster ska komma...de kommer typ om en timme, de e våra kusiner, en som e typ 2-3 år gammal (aaaawww, sötizz) en som e typ 7 o en som e 12-13 (??) alla e pojkar så ja har nångång lite tråkit...men int ja haft på några år...fö då träffa ja Gustav..Aawww!!!<3Han e såå sötizz!!! Så dom kommer om typ en timme o vi kommer att ha så kiva!! Måst nu gå o damsuga mitt rum o hjälpa mamma att laga mat...bloggar kanske medan dom e här eller efter...får se
Puss!
Ps. Har int nya bilder fö att ja int hittar kamerans laddare så kan int ladda kameran...
Ps2. Min hund vill leka..ni får nöja er med en bild av henne...<33

Huhh...

Äntligen hemma igen. Ni vet int heller hu sjukt ja har i ryggen. Ja har stått hela dagen o nu sitter ja entligen o bara njuter av att få blogga lite(ja slapnar av när ja bloggar)...
De hände en jätte skrämmande sak ida. Min pappa var uppe på höga stegen i mitt kommande rum o målade en ljuvlig blå färg på väggen(ja har helt jätte högt tak i rummet). Vi hade satt papper på golvet föratt skydda det och så hade vi då satt stegen på...ja, han målade och plötsligt gled stegen så att pappa föll från stegen, det stritta målfärg över allt och så låg pappa i hörnet där me målfärg på pannan och glasögonen snäda...Ja blev så till mig att ja sprang bort föratt lugna mig. Efter en stund kom pappa och sa att de inte hänt något farligt. HUHH...tänkte ja...ja va ändå överraskad att de pårikit int hänt någo föratt han föll ganska högt uppifrån. Det var nu kanske 2 meter ändå...
Men nu måst ja gå o titta på mina kompisars bloggar o kolla om de lagt nya inlägg...
Kramizar//bloggfriken:)

Ännu 2 minuter

Vi far snart men ja ville ännu blogga lite...ja kan kanske ännu blogga lite efter att vi har vari o måla men ja e int säker fö att vi får gäster kl.18 o då måst ja typ va me min kusin hela tiden(min kusin e 2-3 år)...
Va ska ni göra på dan långa långfredag, hehehe!!!!
Ousch! Nu måst ja fa...min pappa skriker ti min bror fö att han int5 orkar komma me..
Bye,Bye!

Fredag kl. 9.50

Hej!
Äntligen påsklov!! O snön höller också på att smälta bort...men ja måst fa nu, vi åker till vårt nya hus o ska måla lite väggar där men om ja int stänger datorn börjar mamma ragee(bli jätte arg)
Bloggar senare<3


Oops! De gick åt fel håll o ja kan int svänga den...nån kan säkert tipsa om hur man gör....i kommentarerna...

Pust....

Aah...e nu hemma igen o e helt ##### trött!! (surprice)
Den dä matchen gick lite åt skogen... Di dä Pelicanserna(pellena som ja kallar dem) vann 3-1..
Förra gången när jag var och titta på när samma lagen spela mot varandra vann blues 9-1!!!(woohooo!!)
Ja blev ganska överraskad att dom vann men ni bara måst höra alvin o gänget...tjekka fast från youtube..
bye,bye<3

ETT AVFÄRGANDE SMYCKE

Alltså ja kan int förstå mitt nya smycke! Ja fick den av min gudfar som va i kuba...ja satt den ti skolan idag o nä ja kom ti skolan hade ja en färgad hand...störande...ja sätter in en bild senare, efter att ja vari o titta på mina kompisars bloggar: http://issiegirl.blogg.se   och    http://lillaB.blogg.se o sen fa o titta på en ishockey match...
kramizar// bloggfriken
under tiden får ni nöja er med en hajbild som jag själv har tagit:)



God natt...snart..

Gäsp...e helt svin trött men e typ beroende av att blogga...va just i målfärgsbutiken o de blev turkos o beige..
helt nice...matta prov imoron, som ja ren sa i senaste inlägget (på morgonen).
De kmr typ allt om geometri, alla möjliga vinklar o typ 50x20 1/2 delat i 2...överdriver int:)
Nice hej men ja somnar snart så borde säkert sätta fast datorn före mamma börjar ragee...
God natt:)


8.10 ONSDAG

Klockan e nu 8 och ja ska helt snart starta ti skolan...OMG ida måst ja öva ti de hemska mattaprove.
Ja e sååå spänd fö att ja helt skit på matta, ja har 9 i betyge o vet int vaffö men ja sku ändå int villa sänka de ti 8...
Alltså ja kan int hitta mitt rellahäfte...de e så störande!!
O skit! Ja sku ha underskrift på förra utverderingen o ja e typ den enda i klassen som har glömt den...
Nå, ja klarar mig..ja använder "puppyeyes" så blir min lärare kanske lite på bättre humor...
bye, bye, love u <3


aarrrrggggg...

Alltså ni vill int ens veta hu arg ja blev nä ja just sku börja cykla ti skolan o så har de under natten kommi 10 cm snö igen...de känns som vi sku va efter i tidtabellen och de de som ja e så arg för. Värför kan int snön komma i november och sticka i mars istäälet föratt komma i januari och sticka i typ maj!!
Men va grälar ja ti er? Ja vill bara ha sommar..
ps. kommentera gärna<3


Påsken

Snart e de påsk! Va ska du göra på påsken? På långfredags kvällen får vi gäster...på dagen ska jag otroligen blogga...så läs gärna då...ja väntar på all choko som vi kommer att äta under påsklovet och så väntr ja naturligen på sovmornar...här e en kiva bild...



Hejjsan:)

Bloggar nu lite. Hade en såååå tråki da...men hej, ja klara av de. Körledaren sku välja ut några solo sjungare ti vårfesten o ja e såå glad att de int blev ja. Han sa att de ännu finns några sånger att dela ut solodelar på.
OUNOU.....no ja, de nog helt okej om ja sku få tesa men bloggar senare...kram bloggfriken

RSS 2.0